Lucia

Så er december igang. Godt igang, endda. Röskva startede måneden med at bygge et nissehus af pap, som hun lægger i brev i. Hver. Dag. Som nisserne så skal svare å. Hver. Dag. Det er jo ikke til at stå for – og bare rolig, nisserne er gode til at gemme hendes breve. Til trods for det lumpne vejr, så julehygges der godt derudaf, med Óliver og Röskav som har gået Lucia, og den årvågne læser vil kunne se at Kim har fået sit kamera tilbage… Kort sagt, vi hygger os i fin stil, med almen juletravlhed, snoller og fjernsynshygge…

HavbadningPC130036PC130009PC130027

- Ingen kommentarer til Lucia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading