EdCamp

Sidste år blev den danske folkeskole smadret af regeringen. Der er ingen der melder om at det nu er en bedre skole. Og dog, Máni har for det meste ikke lektier, fordi han nu får dem lavet i skolen – og alle vores tre børn er glade for skole, men det var de også før. Anyway. Under lockouten, som jo gør at jeg aldrig kan stemme på S fremover, var vi ved at planlægge en edcamp. Det skete aldrig, da lockouten jo blev afblæst. Men nu sker det så alligevel – forhåbentlig. Den 19. november inviterer jeg, i kraft af min sidegeschäft som virtuel højskoleforstander (don´t ask), til EdCamp på Harders. Det bliver hyggeligt og forhåbentlig også lærerigt 🙂 Så kom frisk, vi skal være over 30 før jeg gider…

November

- Ingen kommentarer til EdCamp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading