Fødsel & Fordærv

 

 

Så sluttede magien. For tredje gang var jeg med i musikteater på OE. Og for tredje gang i en ny rolle. Sidste år var jeg hovedinstruktør, men eftersom vores dramalærer Marco er vendt hjem fra Kinaland, er han i spidsen og jeg er wingman. Og det er okay – så længe jeg lige husker ikke bare at være teknisk afvikler, men også at have fingrene i den kreative muld. I år havde vi valgt at give dem to temaer i stedet for ét: Fødsel & Fordærv. Det kom der både godt og provokerende teater ud af, med ungdommens syn på livet efter døden, de rette værdier, incest, forældreroller og meget mere. Det var fantastisk – og jo; det er endda mit arbejde i disse år… Jeg nyder det – og det fede er at elevholdet bagefter er blevet endnu bedre at være sammen med…

Musikteater 2013Musikteater 2013Musikteater 2013Musikteater 2013Musikteater 2013Musikteater 2013Musikteater 2013Musikteater 2013Musikteater 2013Musikteater 2013Musikteater 2013Musikteater 2013

- 2 kommentarer til Fødsel & Fordærv

2 Replies to “Fødsel & Fordærv”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *