Børnestavning

 

Röskva har fået travlt. Begge storebrødre læser i vilden sky derudaf, og selvom det er dejligt at købe bøger til Óliver, så kan det også gå hen og blive lidt halvdyrt, når han sluger en ny bog på to dage. Men det er superfedt at de har knækket koden. Lige for tiden læser de også bøgerne fra en konkurrence omkring drengelitteratur, men da Máni læste en lidt tweenie-rettet tekst om noget med ståpik, synes han altså den var klam (men i sit stille sind tror faderen nu at knægten har været nysgerrig – for han læste den helt til ende). Men tilbage til Röskva. Hun skriver og skriver på livet løs – dagene i skole og sfo bruger hun til at klippe, klistre og lege – men altså også til at lave bøger. Og når vi så kommer hjem, så skal vi allesammen høre hvad hun har skrevet. Og det er lidt sødt at se brødrende prøve at gætte sig til hvad hun skriver, så de ikke afslører hendes børnestavning alt for meget. Til skolesamtalen fik hun ros med ros på, og en af lærerne, som har haft vores andre unger også, beskyldte os for at gøre et eller andet rigtigt – fordi de var så groundede, hensynsfulde og sjove alle tre. Jo, jo – så lad gå da. Den kan vi nok godt acceptere 🙂

Röskva legeskrivning

- Ingen kommentarer til Børnestavning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading