Google+

I dag startede Google I/O. Og jo, jeg er Google Fanboy, men de har også altid haft en fed tilgang til computer og net – noget med åbenhed og innovation. Til forskel fra Apple, men de bliver jo også straffet på Børsen for tiden, fordi de ikke kan finde på noget nyt. Ifølge Googles keynote er essensen af Google at de ikke er interesseret i at lave penge og smukt design. Det er jo løgn, men det er ikke deres primære formål. Google ynder at eksperimentere, og deres produkter skal mere ses som et bi-produkt af deres jagt efter fremtiden. Hvis den bedste måde at søge efter information på er en browser, så bygger de en browser. Ikke for at bygge en browser, men fordi den tilfældigvis er god til at søge med. Og med deres nye redesign af Google+, så glæder jeg mig til at redefinere elevintra på Ollerup til næste år. Der går vi All-In med Google, og ser om ikke det kan bruges til videndeling og meget mere. Hvis du er technørd, så hold øje med Google I/O, de kan nogen ting, som sædvanlig 🙂

…nå ja, og så er det da også meget fedt at jeg fik smidt 22000 billeder over på Google+ fra Flickr, for føj, hvor er billeder smukke på G+ 🙂 Og hvis man så har en Android telefon, så er Instant Upload praktisk på den dovne måde…

- Ingen kommentarer til Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading