Vi skal have jordvarme

Da Erla og jeg på papiret er arbejdsløse, grundet lockouten af alle danske lærere, vidste vi ikke helt hvad vi skulle bruge tiden til. Så for et par uger siden fik jeg Erla med på idéen om jordvarme. Det er nemlig en ret tidskrævende process, da den indebærer at vi skal have gravet hele vores have op. Til gengæld så betyder det, at om 25 år, når jordvarmeanlægget er betalt af, så har vi helt gratis varme. Og i forbindelse med etableringen af jordvarmeanlægget, har jeg også droppet mit fitness-kort, da det giver fin fitness at lægge jorden tilbage, når vi engang er færdige. Det er godt nok lidt træls at ungerne ikke rigtig har nogen have denne her sommer, men de kan jo altid lege over ved naboen. Hvis du har lyst til at grave lidt med, så kig bare forbi, der vil altid mangle lidt at lave, enten inde i eller uden for huset 🙂

IM000007.JPG

- 3 kommentarer til Vi skal have jordvarme

3 Replies to “Vi skal have jordvarme”

  1. …Well, den var lidt tynd i år 🙂 Men allright, det var en aprilsnar. Jeg skal nok få jer næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading