Artjamming

Erla gav mig et oplevelsesgavekort i fødselsdagsgave. Og jeg valgte at bruge det i selskab med 12 andre kvinder på over 40 år, i et ombygget mejeri syd for Aarhus. Ikke noget med faldskærm eller massage til mig, tak. Konceptet hed Artjamming, og bestod i at man i 6 timer, under kyndig vejledning, kunne gå amok i spray, stencils, akrylfarver, tusch – you name it. Der var alt – og man kunne bare bruge løs. Jeg fik lavet tre ting, deriblandt et 1m2 stort maleri til Röskvas værelse, med udgangspunkt i en af hendes børnetegninger. For ligesom at betale lidt tilbage for alle de dejlige tegninger jeg har fået af hende gennem årene 🙂 Der var også lækker frokost, og det var virkelig dejligt at komme tilbage i den der “maler-zen”, som jeg levede sporadisk i da jeg boede i Island. Tror det er sundt for mig at male, jeg får virkelig slappet af. Det kan godt være det ikke er mesterværker der kommer ud af det, men det gør jo heller ikke noget…

JpegJpeg

- Ingen kommentarer til Artjamming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading