Ny hjemmeside til OE

Jeg skal til næste år stå for hjemmesiden på efterskolen. Det bliver en fed udfordring – det er spændende at få ansvaret for en side der betyder noget, og som bare SKAL virke. I samme åndedrag porterer jeg siden til et WP, så i stedet for Joomla! 1.5, så skifter vi over til WordPress. Det er jeg sikker på at vi bliver mere glade for – for nok kan Joomla! meget, men det er altså noget langhåret, i forhold til WordPress. Og i forhold til de snart 10 hjemmesider jeg har lavet i det, så er jeg ikke stødt på dets begrænsning endnu.

Hvis du har lyst til at kigge på den nuværende side, så er det www.ollemus.dk

…men hvis du vil se den nye, som jeg barsler med, så er den her.

Kritik er meget velkomment, især i forhold til usability – altså lad som om du er elev/ forælder, og så meld tilbage om den er logisk opbygget, eller om den er svær at finde rundt på. Er der noget der skal være mere synligt? Siden er ikke helt færdig endnu, men den er nok 80% færdig.

- 3 kommentarer til Ny hjemmeside til OE

3 Replies to “Ny hjemmeside til OE”

  1. Lidt små de der billeder, og der skal vel flere på som skifter, men ikke for hurtigt. Nogle bogstaver er for for små, og kedelig skrift. Fed? eller lidt större?
    Häng i!!

  2. Jo, der skal nok flere på (dog max 7, tror jeg), og skriften er lidt kedelig – det har du ret i. Men billedet / slideren (som jeg går ud fra du taler om), kan dårligt blive større, hvis der skal være plads til promo videoen ude til højre.

    Mht til det der med for små bogstaver, så må du gerne skrive præcis hvor du mener – der er lidt forskellige størrelser på siden.

    Men tak for kritik!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading