…jo, siden klokken er 04:13, så er det da på tide vi tager i byen…

Emil fyldte 30, og jeg vidste da godt at med ham og Lotte ved roret, så blev festen hele turen værd. At der derudover også var et ret stort hold af familien tilstede, det hjalp da på det. Men hvis man fylder et køleskab med øl, vin og sprut, tilsætter god musik og så en håndfuld soldaterkammerater, så er det klart at man ikke kommer tidligt i seng… Planerne om Vesterhavet blev udskudt, og i stedet tog vi en grundig fællesstener i sofan om søndagen, hvor Zulu boxen reddede os igennem de fleste timer af den dag. Så nu er jeg restitueret, er vendt hjem til det sydfynske og er gåt i gang med at skamfere rosebuskene ude foran, de klarede ikke vinteren. Dernæst er der koncert på Ollerup i morgen, jeg skal selv træde op med Kåre torsdag og fredag aften, Ricki holder fødsesldag på lørdag og så skal jeg lige have oprettet 114 nye elever på serveren – og tænke lidt over det kommende skoleår (måske på tide?). Så en fantastisk sommerferie er ved at rinde ud – omend jeg pønser på et lille sidste smut ud i det blå med ungerne næste uge, bare et par dage…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 1 kommentar til …jo, siden klokken er 04:13, så er det da på tide vi tager i byen…

One Reply to “…jo, siden klokken er 04:13, så er det da på tide vi tager i byen…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.