Læseferie

Min verden består for tiden af ret så veldefinerede roller: jeg er far, censor og eksaminator. Det er til at finde ud af. Og overskuddet er til at tage at føle på. Huset er rent og ryddeligt. Haven bliver passet. Og der er tid til godt samvær med ungerne. Og sådan fortsætter det 14 dage endnu. Så kommer der Ollerup Festival, outtro-uge og Roskidle festival. Fuld blæs i 14 dage, hvorefter der starter 14 dage med unger og sommerferie. Så det er med at nyde de stille dage – og det gør jeg. Læser “Du forsvinder” i min nyindkøbte hængekøje, nusser katten, ser serier om aftenen. Læser elevernes udvalgte noveller og digte, retter lidt eksamensopgaver og tænker over nuet og fremtiden – og hvad jeg gerne vil have den til at byde på…

- Ingen kommentarer til Læseferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading