Nye poeter i klubben

It´s a dirty job… Fredag aften tog jeg mutters toget mod Odense. Det skulle gøres tidligt, for jeg skulle ind og hente nøglen til et nyt slam-venue, som vi ikke havde været på før. Foreningen er vist stille og rolig ved at skifte lidt karakter, da den gamle garde, som består af Mads, Kåre, Lasse, AK og Tobias er begyndt at pisse på nye græsmarker. Kåre er blevet far, Mads laver festivaler, AK har mild DAMP og Tobias er flyttet til Herning. Men så er det jo godt at der er begyndt at komme nye poeter. Her i løbet af foråret er der tre der har været vedholdende, således også i fredags. Der er to unge sjæle på 13 år – og så en der netop er færdig som student. Og vedholdenhed, det bliver man belønnet for i PSFyn. Så de er inviteret på Scenen i Svendborg Teater d. 28 April og får lidt gryn kastet efter sig – og de er meget benovede. Og når jeg nu har møde med Odense Spoken Word på tirsdag, så skal jeg lige se om ikke jeg kan score et rygklap eller to til den næste generation.

 

Pr ad.hoc

- Ingen kommentarer til Nye poeter i klubben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading