Kendama, I need you boom boom now

Kendama er det nye sort. Den nye dille blandt de unge er et japansk trælegetøj, som hedder Kendama. Det er møgsvært, men enormt afstressende at lege med. Jeg fik dog ikke lov til at beholde min i lang tid, før ejerskabet overgik til Máni – og før Óliver også ønskede sig en. Her viser Kasper hvad han kan.

 

….by the way. Min store dreng har lige været til sin første disko-fest. Og der var en pige som sagde til ham: “Du styrer for vildt…” Damn. Det har de sku´aldrig sagt til mig. De sagde mere sådan noget som “Giv slip…” eller “Kan du ikke være i gruppe med nogen andre?”….ej, pjat med mig. Men jeg har da på fornemmelsen at der skal skovles tøsebørn væk med en møggreb fra fordøren, når først knægten bliver teenager. Det blå hår og de lange, lysende øjne kan ingen da stå for.

- Ingen kommentarer til Kendama, I need you boom boom now

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.