Guldkalvene spiller for 2. gang

En almindelig onsdag aften, indfinder der sig i en af de mere kreative provinsbyer et ganske særligt fænomen. For mens Frodegruppen 40 fortjent høster bifald (en titel som “Du ligner noget fra en pejs” er jo respektindgydende) og Høxbroe lukrerer på medie-hype imens han laver ulidelig musik (så er den ukendte Lasse´s musik jo flere alen bedre – men respekt for at Høxbroe rejser så meget rundt og arrangerer, men han tiltaler mig ikke som alfabet), så tumlede tre spokenword / musikfænomener sammen i Svendborg, til en tredobbelt Spokenword koncert. Og selvom publikum kunne tælles på under to kasser øl, så var det en aften der litterært og musikalsk ragede højt op over den rådne banan. Og dette her siger jeg selvfølgelig ikke fordi jeg selv er en del af den kunstneriske konstellation, er morderisk stolt over at være det osv., men udelukkende fordi publikum var så glade bagefter. Og nu kunne onde antropologer måske mene at det blot er fordi dem i Svendborg ikke er bedre vant, men hvad ved de om nogetsomhelst. Aftenen var umiskendeligt en succes, og en fint pejlemærke imod den kommende koncert som snart indtager Odense Spoken Word festival… It´s a dirty job, but someone´s gotta do it…

 

 

- Ingen kommentarer til Guldkalvene spiller for 2. gang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading