Here comes the robots!

Kraftwerk, here we come. Nedenstående “sang” er udelukkende baseret på maskinkraft – næsten. Teksten er genereret ud fra 1600 liniers kode (kodet af undertegnede), derefter er teksten læst højt med talesyntese og til sidst er denne tekst så indspillet til Micosofts Songsmith, som danner akkorder ud fra det programmet hører… Så kom ikke og sig at maskinerne ikke har sjæl. Nummeret kan høres live i morgen nede på Borgerforeningen, hvor PSFyns.dk´s band “Pirrende Stilhed og Guldkalvene” spiller for første gang – og med publikums hjælp, vil vi få opdateret vores ordmaskine til version 0.7.

Titel: “0111000001110011011001100111100101101110001011100110010001101011”

Tekst: Psfyn.dk´s ordmaskine samt adgangforalle.dk´s talesyntese
Musik: Microsoft Songsmith

Når en falsk korsanger optjener bonuspoint i Lidl, så er det som regel på grund af en salatmarinade opstemt hjemme hos en sofa.

Din mor er en blæksprutte opfundet af en aubergine, hun er stolt af sin guitarsolo og hun er evigt moderlig. Og din far er en ligusterhæk. Derfor vil du altid lugte lidt af sok.

Det er kun på Hong Kong at en minibus opfundet af en elpære forhandler en gensidig aftale med en gademusikant, fordi en pisk blev inspireret af en kirurg.

Er du klar over, at når en pensionist pisker sig, så er det fordi jeg har en testikel som køber en dyr gave til en ret kraftig hyggeligt københavnsk dillermand?

Poesi. Lyrik. Digte. Jeg er en maskine. Digte. Lyrik. Poesi.

Min krop bliver ildelugtende som en baby, når jeg dyrker sex med en serviet.

Jesus er en skihytte udenpå, men en delfin indeni.

Min krop bliver vrissen som en isbjørn, når jeg dyrker sex med en feltmadras.

Poesi. Lyrik. Digte. Vi. Er. Her. Nu. Digte. Lyrik. Poesi.

Jeg var en dovent sydamerikansk serviet. Du var en københavnsk stripperstang. Og vi elskede første gang en overbetalt nat. Nu ligner vores barn en rejegaffel.

Er du klar over, at når din bedste ven, som har en omstændelig feltmadras går i koma, så er det fordi jeg har en gris som steger fiskefingre til en linedanser?

Min krop bliver royalt pompøs som en armhule, når jeg dyrker sex med en diskussion ved siden af en ret kraftig trommesolo.

Poesi. Lyrik. Digte. Jeg er altid ren. Du er tit beskidt. Digte. Lyrik. Poesi.

Jeg er en statsminister, bygget af ren gris.

Jeg er en svinesti, bygget af ren kassedame.

Jeg er en brændt guitarsolo, bygget af ren krejler.

Poesi. Lyrik. Digte. Giv mig lidt pik. Digte. Lyrik. Poesi.

Hver gang en hullemskine set af en cykel bliver komplet vanvittig, så vil en vejrpige komme nærmere Gud!

De fleste har det sikkert fint med at en sur nation kaster en paraply på en brystvorte flinkere end en skorsten, men hvad skal vi dog stille op med en brændt kobling?

Tirsdag aften i Svendborg; en landbetjent ved siden af en præst aer dig på kinden, og en søjleboremaskine skifter mening omkring en paraply. Og så blev det onsdag.

Poesi. Lyrik. Digte. Kan du høre noget? Digte. Lyrik. Poesi.

Tre ting med på en øde ø? En kristen, en armhule og en bamse.

Min krop bliver århusiansk som en orgasme, når jeg dyrker sex med en ost.

Den som kaster med en sandstrand, skal ende sit liv som en elsker malet af en papegøje.

Poesi. Lyrik. Digte. Jeg er en maskine. Digte. Lyrik. Poesi. Poesi. Po. E. E. Si. Si. Si. Si. I. I. I. I. Tak. Tak. Tak.  Jeg. var. En. Maskine. Nu. er. Jeg. Et. Menneske. Et. Menneske. Elsk. mig. Tak. Og. I. Lige. Måde.

- Ingen kommentarer til Here comes the robots!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *