Ofelia Beach m.m.

Festen sluttede først klokken 7 i morges. Jeg tog sejren hjem i Ofelia Beach Poetry Slam, hvilket gav 1000.- og et gavekort for to personer til både teaterforestilling, tre retters menu og vin – det har vel en værdi af ca 2000.- – og det skal bruges inden 2012 🙂 Sweet deal. Udover at der var solskin, at søster, bror og veninder var der til at heppe hørligt, så var det også lækkert at stå og se mod skuespilshuset, overfor operaen og kaste ord mod 250 mennesker. Og jeg skal gøre det igen om tre uger – hvor ungerne også skal med over. Det glæder jeg mig til. Resten af aftenen var målet vist at få brugt min præmie på øl til alle, det lykkedes næsten, og så sluttede vi af på Nokken til sød sommerfest. Morgenen slutter med morgenbad i havnen, og i dag er tiden blevet spenderet med Lasse, hvor vi undervejs fik fortæret en brunch, en jazzkoncert og en film i biffen (Exit through the giftshop). Så efter råhygge i gode menneskers selskab, så skal jeg hente unger i morgen. Gad vide om jeg kan sove?

Ofelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken Sommerfest

Ofelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken Sommerfest Ofelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken SommerfestOfelia Beach Poetry Slam og Nokken Sommerfest

- 3 kommentarer til Ofelia Beach m.m.

3 Replies to “Ofelia Beach m.m.”

  1. Dejligt at se så megen livsglæde og fuld power på venner og vinder !! Godt gået søn !! Du har vist fundet 7 milestøvlerne frem lige i øjeblikket !!!Knus Mor !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading