Søndagsblog :-)

Mánis store gymnastikdag 🙂

Kim har haft den store litteraturfestival, så vi måtte undvære ham. Festivallen hører I nok mere om, men her kommer så lidt billeder fra Mánis Fyns mesterskaber i gymnastik og efterfølgende opvisning i Svendborg Idrætshal.

Fredag tog Óliver over til sin ven Asger, hvor han havde fået lov til at overnatte, så jeg slap for at have både ham og Røskva med på tilskuerpladserne i Odense, hvor vi skulle være lørdagmorgen klokken 8:00. Så stor tak til Signe for at redde både Ólivers mentale tilstand og min 😉 Men Røskva, Máni og  jeg kørte hjemmefra 7:15 og var klar i Odense til tiden. Mánis hold kom på 4.pladsen og da de var færdige kørte vi til Svendborg. Der blev Óliver hentet og så videre til Svendborg Idrætshal, hvor der var en kæmpe opvisning – Sydfyns forårsopvisning. Der blev vi og så Máni, nogle af mine elever og guddatter Alma. Så lige hjem og slappe af og så på Mc donalds for en treat 😉

En rigtig fin dag og ungerne klarede det godt, med lidt hjælpemidler, som man kan se på billederne. Og Máni er jo så stor efterhånden. Og gør det super godt. Og han nyder at gå til gymnastik. Han elsker både spring og den rytmiske del af det, så det er jo bare dejligt. Røskva er også begyndt at varme op til, at hun også vil gå til gymnastik, så jeg tror måske at hun får lov at prøve sådan noget forårsgymnastik. I dag står den på vasketøj (vaskemaskinen var i stykker i 3 dage i løbet af ugen) og så kommer Ane og Andreas med unger til aftensmad. Hyggeligt. Kram til jer!

Den rytmiske del af fynsmesterskaberne 🙂

2011-03-12 045

Røskva og Lea hygger med Røskvas sorte computer, som hun BESTEMMER over 😉

2011-03-12 040

Store Máni i den nye opvisnings  t-shirt.

2011-03-12 001

Som I kan se er det både alvorligt og højtideligt at følge storebror til opvisning.

2011-03-12 002

Godt med lidt elektronik, når man synes det er lidt håååårdt at vente. 😉

2011-03-12 003

Forårsopvisnings show med 80 drenge – super flot.

2011-03-12 009 2011-03-12 017

Óliver øver sig i at tage billeder, og som man kan se er moderen helt på toppen 😉

2011-03-12 029

På Mc D med Alma og Ane. Hyggeligt og så hjem og putte på sofaen til Brunos kloshow, som vi elsker 🙂

2011-03-12 039

Og her er den fine nål Máni fik fra DGF.

2011-03-12 048

- 2 kommentarer til Søndagsblog :-)

2 Replies to “Søndagsblog :-)”

 1. alltaf nóga að gera
  og gaman hvað Máni er duglegur
  og þvottavélin víst komin í lag
  hafið það gott
  moster

 2. Greinilegt að Röskva er ánægð með spilarann, gaman. Litirnir fara þér vel Erla mín. Flott mynd af börnunum.
  knus amma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading