Ekstra nyt!

Lidt nyt. Især til bedsteforældrene. 🙂

Vi var til trepartssamtale omkring Máni. Han klarer det bare super godt. Han læser som en i 3.klasse og regner rigtig godt. Han arbejder godt, er sød og lun og rar at have i klassen. Har humor der spreder varme. Han er stadig lidt tilbagetrukken, men har det godt. Har gode kammerater, er vellidt og god til at lege med alle. Han er meget glad for at bruge sig selv og al fysisk aktivitet er han super glad for. Han er ikke længere med på drillerier og er blevet god til at trække sig, i stedet for at gå med, når der skal drilles. Så vi er super stolte af vores flotte dreng 🙂

Og Röskva var ved tandlægen i går, som sagde at hun skulle holde op med at bruge sut. Vi var ved tandlægen ved 15 tiden i går, den 1.december. Og hun har ikke brugt sut siden. Nu på 2.døgn 😉 Vi krydser fingre 🙂

Óliver skal med mor på arbejde i morgen. Det glæder han sig til. Han havde brug for en særbehandling 😉 Så skal vi hente lillesøster og derefter til Mánis fritter, hvor der er juletamtam hele eftermiddagen. Lørdag skal Máni til fødselsdag og så skal hele familien til julebal hos gymnastikforeningen. Søndag står den på julehygge med familien Kryger Tønsberg. Så ja – vi får da sat nogle juleaktiviteter på programmet!

sne – hilsner fra en træt Erla – god nat! 🙂

- 5 kommentarer til Ekstra nyt!

5 Replies to “Ekstra nyt!”

 1. Ja det må være rigtig dejligt som travle lærer forældre til 3 at komme til samtale og få at vide at barnet klarer sig bedre end gennemsnittet,men bedstmor er nu ikke overrasket for det er simpelthen 3 utrolig dejlige unger de der 3 fra Svendborg !!!
  OG SÅ MÅ DE VÆRE LAVET AF NOGET GODT ROBUST GRUNDSTOF !!! SÅ kærlige juleknus til jer 5 i Svendborg !! Bedstemor !!!

 2. Hej Erla, bare lige kort: Hvad mon Máni ønsker sig i julegave? En bog igen?
  Kommer Lars over inden jul, så vi kan arrangere et eller andet med juniorseng og gaver, eller skal jeg bare sende gaverne?

  Asta pakkede i går gave til Röskva ind efter alle kunstens regler 😉

  Tillykke med dejlig tilbagemelding om Máni og med den store pige, der smider sutten!

  Kram A

 3. Hej Anna: Máni ønsker sig noget drengelegetøj. Jeg tror han får allerede et par bøger, så det ville nok være dejligt for ham, hvis I kan finde på noget andet 😉

  Jeg har ikke hørt noget fra Lars angående en tur herover – men kan lige give besked, hvis det er. Ellers flyver Kim jo den 21. fra København, så måske har I mulighed for at hænge pakkerne på ham.

  kram og kærlighed fra Svendborg, Erla

  1. engar gufulestar á Íslandi
   gaman að heyra hvað Máni er duglegur í skólanum
   og tók daman mark á tannlækninum
   það voru nú sumir sem drógu það ansi lengi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading