Dør og lam :-) og lækre naboer!

Jamen så kom der jo en weekend mere – heldigvis! Fredag var Røskva syg, så jeg var hjemme med hende. Familien var samlet en fredag aften til sofahygge og det var fantastisk 🙂 Lørdagmorgen begyndte forberedelserne til det store projekt – dør i stedet for vindue i køkkenet. Vi lånte Peter nabo og faktisk hele familien og deres hus… sådan næsten da ;-). Lørdag begyndte Kim og Peter på projektet og så fik Lone og jeg arrangeret frokost hjemme hos dem. Her var nemlig ganske støvet og en anelse koldt. Så blev der arbejdet videre, afbrudt af en enkelt kaffetår og om aftenen spiste vi lam og lækkerier igen over hos naboerne – men det var trods alt mig der stod for maden 😉 Ungerne hyggede sig rigtig godt, så det endte med at Óliver og Máni sov derover. Søndag fortsatte projektet og igen med frokost. Lone og jeg gik så i gang med at male deres stakit og ungerne styrtede rundt og hyggede sig. Om aftenen købte vi pizzaer og så passede det med at døren var sat i 🙂 SIMPELTHEN FANTASTISK! I aften har vi så gjort lidt rent og sådan 🙂 Der ligger dog nok stadig en del støv rundt omkring, men vi skal nok komme i bund på et tidspunkt. Hyggelig og effektiv weekend bag os og vi er super glade og taknemmelige!

DSC06846

Sådan ser Kim ud, når han synes ikke at jeg lyder super smart!

DSC06848 DSC06853 DSC06857 DSC06858 DSC06859 DSC06865 DSC06870 DSC06873 DSC06874 DSC06890 DSC06897 DSC06898

Og til sidst. Røskva med gaven fra amma Bogga. 🙂

DSC00272

- 4 kommentarer til Dør og lam :-) og lækre naboer!

4 Replies to “Dør og lam :-) og lækre naboer!”

  1. Til lykke, til lykke, til lykke. Det bliver vidunderligt til næste sommer og måske allerede, ved ikke hvordan vejret er hos jer. I dag har vi haft en sommerdag i Island. Du er söd med din fine bog Röskva, amma glæder sig til at se billederne og hvad du har skrevet.
    knus og kram fra amma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *