Så gik der 2 uger :-)

ENDELIG en weekend, hvor alle familiens medlemmer var samlet HJEMME 🙂 Fantastisk koncept. Fredag eftermiddag holdt vi Mánis fødselsdag med klassen. Vi hentede dem i fritteren, tog hjem og fik en fransk hotdog. Så videre ud i skoven, hvor Kim havde lavet et stjerneløb. Slik og juice. Hjem i haven og lege med mor og så en is. Afhentning 16:30 🙂 Helt vildt søde børn, dejlige gaver han fik og fantastisk dag i det hele taget. Da vi så havde sagt farvel og spist noget hurtigt aftensmad, fik vi lige en fredagsøl ved naboen. Det endte med at Karoline sov over ved os og Máni over ved dem 🙂 Lørdag tog Kim – Röskva og Máni på biblioteket mm. og jeg var hjemme, bagte muffins og Óliver havde en legekammerat på besøg. Så gik Kim og jeg i gang med at male vores stakit, carport, skur mm. og vi nåede noget – men det tager lidt længere tid end jeg kunne ønske mig 😉 Om aftenen lavede Kim lækker mad og da ungerne havde leget med alle børnene i gaden udenfor i 4 timer, kom de tidligt i seng :-). Søndag var jeg ude og spille tennis i 2 timer (min 2.tenniskamp i dette liv og måske den sidste ;-)) og så bagte jeg flere muffins. Óliver fik besøg af Asger og Kim og jeg ordnede storskrald. Nu er hoppemadressen endelig død. Den vil blive savnet. (især fordi Kim har købt et meget mindre pænt bord i stedet ;-)). Ane og Storm kom forbi for at hente en barnevogn og drengene blev inviteret i biografen sammen med Asger og imens lånte vi Bertram. Röskva og Bertram leger supergodt sammen 🙂 Så var der aftensmad hos Asgers familie og så hjem i seng. Og nu skal moren i huset til at pakke fordi hun skal på lejrskole i morgen med 22 6.klasses elever og søde Mette. God uge til jer. ps. egentlig utroligt, at sådan en hjemme weekend, hvor man ikke rigtig laver noget…. ja så når man alligevel noget 😉

atletikdag og mani klasse fødselsdag 268 atletikdag og mani klasse fødselsdag 283 atletikdag og mani klasse fødselsdag 289 atletikdag og mani klasse fødselsdag 294 atletikdag og mani klasse fødselsdag 301 DSC06711 DSC06713 DSC06715 DSC06716

Marcus og Linas bryllup Marcus og Linas bryllup Marcus og Linas bryllup Marcus og Linas bryllup Marcus og Linas bryllup Marcus og Linas bryllup

- 3 kommentarer til Så gik der 2 uger :-)

3 Replies to “Så gik der 2 uger :-)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *