Cab & Rae på Maskinen

Jeg tror nok jeg har omtalt Maskinen før. Det lille skæve åndehul i Svendborg. Og nu da Erla var taget til Langeland med alle ungerne, så vidste jeg jo der lå en uforstyrret morgen og ventede på mig. Så jeg ringede til Kåre og Dann, spurgte om de vil med ned og se girafferne. Og det blev en rigtig solid aften. Indslagene varierede fra fælles-loop-madness med publikum og en loopstation over uendelige lysbilledshows til klassisk singer-songwriter setups med både violin og klokkespil. Og så lidt poesi fra drengene – Dann og jeg fik endda lavet duet, han med poesi og jeg på bluesklaver i baggrunden. Det funkede hæderligt. Efterhånden som aftenen rullede sig fremad, så blev det uundgåeligt at det hele ville ende i åben mikrofyn multijam, hvilket efter en halv times galskab blev afløst af White Stripes´ Doorbell og et fyldt dansegulv. Det var lækkert og en foreteelse der tåler gentagelse. Mon ikke Lars Linnet kigger forbi engang? Morgenens timer blev brugt på at få huset til at ligne et helt andet hus, og så overraskede Lars glædeligt ved at kigge forbi til lidt aftensmad og putte-unger hygge.

2010 - Juni - Cab & Rae på maskinen

2010 - Juni - Cab & Rae på maskinen 2010 - Juni - Cab & Rae på maskinen 2010 - Juni - Cab & Rae på maskinen 2010 - Juni - Cab & Rae på maskinen 2010 - Juni - Cab & Rae på maskinen 2010 - Juni - Cab & Rae på maskinen 2010 - Juni - Cab & Rae på maskinen 2010 - Juni - Cab & Rae på maskinen

- Ingen kommentarer til Cab & Rae på Maskinen
KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading