Nikon D80

Han er helt klart en gammel svend, men selvom Nikon d80 efterhånden er en fire år gammel model, så er han stadig så uendeligt møglækker. Jo, deres nye d-3000 er nøjagtig det samme kamera, der er bare liiige et par småting som d80 har. Det minder mig om de glade gymnasiedage hvor jeg rendte rundt med mit Nikon-F70. Desuden har jeg så både en 50mm 1.8 og en 28-200, 3.5-5.6 linse. Jeg har ikke fået brugt det fuldt ud endnu, men jeg kan mærke at jeg bare får lyst til at tage ud at fotografere. Det er SÅ fedt med et lækkert kamera – noget jeg har savlet over i flere år 🙂 Well, forvent lidt flere billeder fremover…

Og der er IKKE pillet ved billederne herunder 😉

Múggi Máni og Röskva Óliver Erla Máni Röskva Röskva Röskva

- 6 kommentarer til Nikon D80

6 Replies to “Nikon D80”

  1. æ flottar gaman að fá alls konar myndir frá þessari fjölskyldu. Erla mín þú heldur áfram með þína vél
    takk moster

  2. Ja, de er til at dø over 🙂 Máni har én gang fået af vide af en frisør at han ville slå ihjel for det garn… Men jeg må jeg bare ud og investere i en spade og lidt musikskoleundervisning til knægten 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading