Blitz

Nej, jeg stoppede tanken med at cykle på arbejde. Min tracker fortalte mig jeg brugte 2000 kcal på at cykle 33 km, men det kan umuligt være sundt. Jeg har lagt fliser. De ligger lige. Katten tror at gruset er lagt pænt for hans skyld, så han hjælper til ved at bruge det som skidebakke. Hjemmesiden 5884.dk imponerede hvor den skulle. Jeg er glaf for mit arbejde. Jeg vandt Poetry Slam til åbningen af Århus Festuge 2009 – sammen med en flaske rom og 1000 kroner. Synes egentlig at POetry Slam for det meste er skarpere end det stand-Up jeg har set for nyligt. I denne her måned skal jeg være vært tre gange, samt læse mit digt fra “Poetry vs. Graphic Trail” op for turisterne til litteraturfesivallen ordskælv. Sommerhuset næste weekend bliver fedt. Jeg glæder mig. Et anlæg til Máni var måske lidt i overkanten, men nogengange har man bare lyst til at forkæle dem. Græsset bliver tynget af de 1000 æbler der falder ned, jeg kommer til at minde om Bubba Shrimp i Forrest Gump, med æblekage, æblesnaps, æbletærte, æblejuice, æblemarmelade og meget mere. Min kone er stadig dejlig. Weekenden er blevet brugt på ingenting og så alligevel. Fliser, æblekager og samvær. Det er da heller ikke ingenting. Udover det, så er der ikke så meget nyt. Er træt af min computer. Burde starte til volley, klaver eller trompet. Mine lærreder er blevet til dårlig samvittighed. Så burde man vel pakke dem væk. Vil gerne i Hvedekorn. Når grænser fremtvinger kreativitet, er det så bedre jo strammere?

Genialt…

Oldschool, men godt…

- 2 kommentarer til Blitz

2 Replies to “Blitz”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *