Et guldcitat :)

Nåh, ja, så kører hverdagen godt nok bare derudaf…. sådan er det altid i begyndelsen på et skoleår. Forældremøder her og der, så vi fx. i år bliver nødt til at vælge både børnehave og dagplejemøderne fra. Men vi håber at efter næste uge, så falder der lidt ro på igen og den “rigtige” rytme indfinder sig. Máni skal begynde til gymnastik på mandag og det tror jeg vi nøjes med af faste aftaler med unger for dette efterår. Vi skal ikke spænde hjelmen for hårdt ;).

nåh, men en aften mens vi spiser, så lægger jeg mit hoved på Kim skulder og han reagerer med at sige: “hvorfor er det at du altid må hænge på mig, men jeg ikke må hænge på dig”… og så kommer Máni med denne guld sætning: “Far… sådan er piger”.   og så var jeg til forældrerådsmøde i hans klasse og det er sådan nu i hans klasse at de sidder utrolig tæt og han sidder ved siden af en pige, hvis far også er med i forældrerådet. Jeg nævner så noget med at hun jo ikke kan komme forbi ham uden at han flytter sig, hvortil han svarer: “men han rejser sig dog hver gang og det er hun vældig tilfreds med”. Så er det åbnebart sådan, at det ikke altid passer drengene at rejse sig og lade pigerne komme forbi.

Men når han allerede har disse 2 ting på det rene, så skal han nok klare fremtidens parforhold ;-)…..

- 1 kommentar til Et guldcitat :)

One Reply to “Et guldcitat :)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading