Bededagsferie i Ebeltoft

Endnu en gang var det gode tider ude på næsen. Vi tog en drengeferie og bedstemor forkælede dem så det baskede. Vi endnu en gang spenderet gyldne timer i Djurs Sommerland, fik is i lange baner og fik endda set både rådhuset (og fængslet) og siamesisk samling – og selvom jeg har besøgt Ebeltoft flere gang om året i snart 15 år, så er det s¨første gang jeg ser de ting :-). Det var good times – billeder herunde. Og de fleste billeder fra Ebeltoft er taget af Máni. Lidt sjovt at se hvad børn synes er værd at tage billeder af.
- 2 kommentarer til Bededagsferie i Ebeltoft

2 Replies to “Bededagsferie i Ebeltoft”

  1. Tak for herligt drengebesøg og godt humør, så havde bedstemor jo også en god grund til at komme til Djurs sommerland,og ka vi lærere få skolerne til at give en tur til Djurs gør vi det gerne !!!dejlige billeder Mànì ,de er nu lidt ubehøvlede de Molbotrolde vi har her i Ebeltoft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading