Så blev han (næsten) færdig…

Så er det så tredjedagen for ham græsenken. Og nu begynder der så at være lidt tomt i huset. Men det lader til at Erla og ungerne har det dejligt deroppe – vi snakker sammen hver dag. Og Island ligner sig selv, lader det til. Der er fuld fart over feltet – selvfølgelig lige en anelse mere end sædvanligt, da det jo er påske og de er på besøg… Tirsdag og Onsdag gik med at lave undervisningsmateriale – og torsdag aften. Torsdag dag blev brugt til at rydde op i hele hytten, og så cykle ud til en kollega og hilse på med et par øl og sige tillykke med det nye hus og den nye unge. Nu vil jeg så gå ned og fejre at jeg er færdig med alt det hårde arbejde – der er lavet 38 siders opgaver til 19 sange – og så mangler der bare korrektur, layout og finpudsning. Det når vi nok. Imorgen skal spenderes på lidt havearbejde og så måske en tur til Århus for at møde bror – og derefter mor….

Well, lidt pics fra Island:
Til sidst en lille Ajax Deep Zoom test… Det ser måske ikke ud af meget, men det har potentiale. Billedet her er 7000 x 3500 pixels og fylder 11mb i .jpg format. Det vilde er at browseren kun henter det den har brug for – hvilket betyder at man vise højtopløselige billeder på ret lille plads. Det er meget snedigt – og jeg tror allerede nu jeg har planer for hvordan psfyn til efteråret kan være foran beatet med deres første e-zine… (vi laver et e-zine sådan som alle e-zines kommer til at se ud om 5 år, når alle engang har få touch screens og kan zoome ved hjælp af gestures. Nemlig.)

Leg lidt med zoom, og se hvad jeg mener.

- 2 kommentarer til Så blev han (næsten) færdig…

2 Replies to “Så blev han (næsten) færdig…”

  1. Du er dygtig Kim, når det hele mens flokken er væk, det er dejligt. Alle her hilser, de sidder i spisestuen Rósa, Vésteinn, Erla og Ása Birna og hygger sig.
    Máni var sammen med os på skolen i dag og deltog i forbereding af konfirmationen i morgen. Så var det kort besög hjem med Sveinn Logi, spisning hjemme hos amma og afi, tegnefilm og seng. Imens vi var på skolen legede Óliver med Almar og Styrmir hjemme hos Kristinn og Magga.

    Må du have en god “påskerest” Kim og hils Troels og din mor.
    tengdó

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading