Så er det endelig weekend, efter en hel uges afslappende ferie…

Så lykkedes det alligevel vinterferien at komme og gå, uden at man nåede at lære den at kende, invitere den indenfor, for så til sidst at blive træt af den. Den var god i år. Den havde medbragt et fint lille arsenal af impulsiv hygge, dyner af sne, sporadiske gæster og flere middagsinvitationer. At den så også lod mig få noget fra hånden undervejs, det afstedkommer jo bare yderligere respekt. Karme er blevet malet og savet til og alle de ting som har ligget under de evigt foranderlige første og anden pladser på hverdagens to-do lister, er også blevet udført. Og så er det endda kun torsdag. Det ender jo med at man føler sig udhvilet og ovenpå….

- 2 kommentarer til Så er det endelig weekend, efter en hel uges afslappende ferie…

2 Replies to “Så er det endelig weekend, efter en hel uges afslappende ferie…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading