Så åbnede kulturmaskinen!

Så fik vækstlaget en ny højborg inde i Odense by. Kulturmaskinen åbnede i dag dørene for et hus der i den grad emmer af stil, selvtillid og lækker kreativitet. Stedet huser to scener til musik og performance, store kreative værksteder med plads til at gå amok i pølseteknik og ler, grafiske udtryk og serigrafiske eksperimenter med de aflagte t-shirts og desuden 5 fede mødelokaler til fri afbenyttelse. I dag var det største mødelokale fyldt til bristepunktet da Lyrik Z-Faktor i dag afholdte sin første runde. 11 deltagere havde mod til at stille sig op og kæmpe om to lukrative pladser til finalen – og præmien – som er en session med bandet Den 4. Væg. Det var meget oplivende at se at så mange mennesker havde trodset kulden og bevæget sig ud for at se på en af kulturens nye fødselsanstalter – og jeg glæder mig til at bruge huset i årene fremover. Hvis man ikke har været fremsynet nok til at medbringe madpakke, så er der også en lækker cafe – det eneste der mangler er bare et legeland for børn – a la det der var i Huset i Århus – og så menneskelige priser på øl (25 kr. for en flaske Albani er da lidt pebret).

- 3 kommentarer til Så åbnede kulturmaskinen!

3 Replies to “Så åbnede kulturmaskinen!”

  1. Siger man ikke bara hura, hura, for alle de kulturelle interesserede unge mennesker i verden. (Du er måske ikke ung længere??)

    Det hele ser godt ud Kim og lyder spændende.
    Hvad så med en udstilling?

    knus og kram fra Akranes
    tengdó

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading