Da den kære søde Óliver snart har 4 års fødselsdag, så…

…kunne det jo være at nogen ville sende en pakke. Da vi har tilmeldt os døgnposten, så kan i sende den til nedenstående adresse – derved er pakken lidt nemmere at få fat på – og vi får den en dag hurtigere (ja, ja – hvor travlt kan man have. Men cykelture i slud med pakker er ikke himmeltråbende morsomt.)

Well, anyways, udfyld TIL således:

Navn: Kim Emtekær Linnet / ID 60624427
Adresse: Døgnpost 658
5700 Svendborg

Nå, videre på 7 timers arbejde efter en stupid nat med Röskva hyl, derefter hente unger, så købe ind, så på kursus i tre timer, så fastfood aftensmad, derefter til forældremøde og så endelig fri i aften kl 22 – og så lige cykle hjem fra Thurø. Så er man vel hjemme kl ca. 22:20.

Ha, ha…. Man kan jo ikke andet end at hångrine bittert.

- 5 kommentarer til Da den kære søde Óliver snart har 4 års fødselsdag, så…

5 Replies to “Da den kære søde Óliver snart har 4 års fødselsdag, så…”

  1. Hæ er ekki farið að birta og bráðum styttist í betri tíð með blóm í haga.
    Reyndir heyrði ég í útvarpinu áðan að það væri flensufaraldur í Danmörku. Farið vel með ykkur
    kveðja ragnheiður

  2. Ja ja, men vi er lig’som nogen, der kæmper enormt meget for kunsten, ik’, og er du klar over, hvor svært det er at sidde på kontoret og skrive, når baren lige inde ved siden af sælger store fadøl til en tyver, hva’… jeg tror slet ikke, du kan forestille dig, hvor hårdt et liv det lig’som er, nemlig…

    ,-p]

  3. ég trúi ekki að þessi litli grallarabolti sé að verða 4.ára!!! feels like yesterday sem ég eignaðist systurson nr.2….en samt ávalt númer 1 ásamt öllum hinum systrabörnunum mínum 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *