Vi skyder genvej gennem skoven…

Ikke så langt fra vores hus ligger der en lille skov. Stor nok til eventyr og lille nok til at man ikke bliver træt når man farer vild. På vejen derud kommer man forbi et gammelt skydebane anlæg, som har ligget uberørt i flere år. Og jeg er en sucker for forfald. Der vokser træer op gennem taget, der ligger forladte og gennemhullede skydeskiver på gulvet. Og lænestolen, soveposen og de sporadiske ølflasker vidner om et sjældent brugt tilholdssted for de hjemløse. Vi har været derovre en del gange efterhånden. Og i dag kom kameraet så også med – på denne regnfulde og grå lørdag i November…
- 5 kommentarer til Vi skyder genvej gennem skoven…

5 Replies to “Vi skyder genvej gennem skoven…”

  1. Rigtig gode billeder. Og hyggelig tekst nede på jorden. Apropos dine billeder, skal du ikke snart have gang i dine planetfotos igen?! De var jo superfede.
    I stedet for det der PS råberi 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading