Undskyld.

Jeg troede ALDRIG jeg skulle gøre det. Kunstnerisk fallit. Men nu har jeg gjort det. Trykket på “Autofilm” knappen i Windows Movie Maker. Jeg blev bare deprim af at tænke på at nu måtte jeg da snart få lavet en video. Det er virkelig sløjt – og meget voksent, uambitiøst og lallet. Men så igen – man har jo en kvinde, tre børn, en kat, et hus og et job – så tiden til at sidde og lege med Premiere er ligesom ikke helt nem at finde… Så her er – ta da daaaaa – emtekaer.dk´s første (og forhåbentlig sidste) autofilm:

And by the way. For nørderne – Vi har I mange år kun haft én hjemmeside, emtekaer.dk. Men efter det islandske kunsteventyr, så er kimlinnet.dk begyndt at give mening, hjemmesiden psfyn.dk måtte jo også laves, nu når man skulle starte en poetisk forening – og så videre. Og for at prøve lidt forskelligt af, så har emtekaer.dk ligget hos www.one.com, kimlinnet.dk har ligget hos www.surftown.dk og psfyn.dk har været hos www.inmotionhosting.com. Og alt har fungeret fint (på nær hos surftown – de er nogle sløve bananer, også teknisk set). Men da det for det første er lidt dyrt at bruge forskellige udbydere til hvert domæne – og besværligt – så ville jeg samle alle mine websider et enkelt sted. Og jeg er ret sikker på I ikke har kunnet mærke det, men emtekaer.dk ligger nu på en amerikansk server sammen med alle mine andre sider. Alle domæner er inde hos dk-hostmaster blevet sat op til at bruge www.gratisdns.dk som navneserver og så er der gratis oprettet A-Records på alle domænerne inde hos www.gratisdns.dk som peger videre mod www.inmotionhosting.com.

Fordelen? Uendelig plads, uendelig trafik, 6 domæner og en masse andre features. Og en hastighed der slår surftown.dk. Prisen er kun 6.95 USD om måneden for hele pakken, hvilket lige nu svarer til 37 DKK. Det kan næsten ikke gøres meget billigere 🙂 Surftown har godt nok 10 domæner for 48 DKK, men som sagt så var jeg ikke helt tilfreds med dem. Og flytningen af emtekaer.dk og kimlinnet.dk er gået helt smertefrit 🙂 Så tjek www.inmotionhosting.com ud, hvis du vil til at lege med hjemmesider…

- 1 kommentar til Undskyld.

One Reply to “Undskyld.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading