Uge 42

Så gik den efterårsferie – næsten da. Dagene blev stille og roligt flettet i familiens skød, med god mad, hyggelige stunder og stille revolutioner; Jeppe vandt i kroket. Óliver og Máni fangede deres første fisk. Lars fik optageudstyr i sit lydstudie. Erla kom på Facebook. Gry, Nanna og Smeden var for første gang i Svendborg. Kim fik åbnet for psfyn.dk version 2.0. Moster kom på besøg fra Island. Og Kim og Erla fejrer i aften deres første fem år som ægtefolk med en lille honeymoon på hotel ude på Ærø. Så alt i alt en opladning på den gode og solide måde. Rart? Bestemt…- Ingen kommentarer til Uge 42

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading