Sagaen om "Vinduet"

Det startede med at vi kæmpede i en lille måned om at købe huset med nye vinduer. Så fik vi dem. Så fik Troels den perverse ide at ville åbne for et af vinduerne mens han malede – så faldt det ud og gik i tusind stykker. Så ringede vi til firmaet – de sagde undskyld, bad os vente 6 uger og kom så med det forkerte vindue. I deres verdensmandsmanérhed lod de så det forkerte vindue stå. “Det kunne jo være det kunne bruges.” Nej. Det kunne det jo så netop ikke. Og bad os vente 6 uger til. Så i dag sidder Kim og venter kl. 8:15 og trækker på en kollegas godhjertethed. Og så ringer de jyske tosser (slogan: “Vinduer med omtanke”) og siger at der desværre er sket en fejl. Men hvis vi liiiige venter lidt, så vil de prøve at finde vores vindue. Altså, godt nok er jyder langsomme – og det er der mange piger der godt kan li – men helt ærligt, det kan godt både blive for trægt og trælst…

- 1 kommentar til Sagaen om "Vinduet"

One Reply to “Sagaen om "Vinduet"”

  1. Ég hélt að svona gerðu bara Íslendingar

    Frekar pirrandi eða mjög pirrandi eða bara óþolandi.

    Vonandi hefst þetta.
    kveðja tengdó

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading