Krom på nettet

Jamen dog. Så skete det alligevel. Google lavede selv noget software, istedet for bare at opkøbe og rebrande. De har sørme lavet en browser. Lige hvad jeg manglede – jeg havde jo kun fire browsere i forvejen. Anyway – den er faktisk meget fed. Som enhver anden google approach, så koncentrerer den sig om et no-nonsense interface, smarte søgefuntioner og så lige et par tricks (Google Gears og nyskrevet JavaScript-engine) som kan gøre nettet (og særligt google-services) hurtigere. Lige nu kan den hverken finde ud af min netbank eller menuen øverst på www.emtekaer.dk, men det kommer vel. Det jeg bedst kan lide ved den, er at ud af de fire browsere jeg har, så er det den der giver mig mest plads på skærmen til selve hjemmesiderne. Det er ret rart. Og så synes jeg forøvrigt at Opera burde lægge sag an imod Goolge, da både Gmails database tænkning og den nye google browsers KvikKnapper er tyvstjålet fra de stakkels nordmænd. Men det er en anden sag.

Men prøv den bare, den er hurtigt og simpel – lidt ligesom en sportsmand.

Google Chrome

- Ingen kommentarer til Krom på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading