Kaffemik

Så er endnu en uge ved at nærme sig. Og to måneder i Huset er strøget forbi. Regnverjsdagen blev brugt til at få forvandlet sidehuset til Kims hule og søndagen blev brugt til at få gjort hele hytten ren, da der kl. 15 troppede 21 stk. naboer op for at få vafler, kaffe og eftermiddagshygge. De to små falder bedre og bedre til, òlivers danske sprog er fint og Róskva hyler kun om morgenen når hun skal afleveres for at gøre mod glad 🙂 Máni har det lidt svært og er inde i en ret hidsig og trodsig periode. Men vi prøvede lidt samme tur da vi flyttede til Island, så vi er opmærksomme og tilgivende og prøver at hjælpe knægten så godt vi nu kan. Oh, det kære forældreansvar – det er indimellem næsten ikke til at bære… Well, forældremøde i morgen med hele striben af 7. klasses forældre og så ellers kun 14 dage til det store familieslabberas med den dobbelte fødselsdag for Máni og Röskva. Her er lidt pics af Kims nye hule, hygge med naboerne – og så ville islændingene gerne have lidt bedre dokumentation af huset – so by popular request 🙂 

Blogged with the Flock Browser
- 4 kommentarer til Kaffemik

4 Replies to “Kaffemik”

 1. Hæ aldeilis flott Ingi spurði bara hvar allt ruslið væri . Hornið hans Kims flott og gott til að skapa
  hefur verið góður dagur og húsið falllegt og fínt
  kveðja Ragnheiður og Ingi

 2. Jesús minn hvað húsið er orðið flott og herbergin öll glæsileg, hvert öðru flottara. Rosalega eruð þið búin að vera dugleg að koma ykkur fyrir bara húrra fyrir ykkur. Gólfin uppi komin, búið að mála og allt. Ég hlakka til að koma og gista í gestaherberginu. Líka búin að hengja upp myndirnar. Það er eins og þið hafið alltaf átt heima í þessu húsi, glæsilegt. Skúrinn orðinn flottur Kim. Hvar eru myndir af “herberginu mínu”?
  Glæsilegt vöffluboð og enn hægt að vera úti.

  Bara til hamingju með þetta allt saman.
  kveðja amma og afi ísbjörn

 3. Weeeee Eeeeeeee jeg har lige købt mig en Asus Eee
  en super sød lille bærbar på under 1 Kl 🙂 og undskyl at det ikke har noget med din blog at gøre nå ja præv at finde Dr horrible singalong blog den er super sjov en lille musical på ca 45 min….
  nå jeg skal i ridehuset hyg jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *