Ude godt – hjemme bedst…

Det var SÅ fedt at se familien igen i går. Erla var smuk og dejlig, ungerne hoppede så det var en fryd og Óliver kunne bare ikke vente, så han stæsede ud i en plørevåd græsplæne for at kunne hoppe op til far. Og resten af aftenen blev der snakket, leget og givet knus på livet løs. Det er superfedt at se familien har savnet en – og helt rigtigt at kunne holde om sin kvinde igen… Og heroppe på øen er der allerede nok at se til, der er nogen der vil have hjælp med et CD-Cover, der er indløbet ordrer på flere af mine planet-billeder fra både folk i DK og i Island og om 1½ uge skal vi til Klan-Fest i Skorradalur. Så der er ingen tid til at slappe af. Röskva er stadig lidt far-syg, men lod til at acceptere at være havnet i manegen igen i det hjemlige, techno-dunkende cirkus med de to brølaber. Dog er der liiige en enkelt ting som er dybt latterligt:

…men sådan er det jo. Snart skal vi til Kroatien i 14 dage og så savner vi sikkert lidt regn og kulde indimellem….

- 2 kommentarer til Ude godt – hjemme bedst…

2 Replies to “Ude godt – hjemme bedst…”

  1. 🙂

    Hvor lyder det så dejligt!
    Tak for FEDE dage bro!

    Havde savnet dig rigtig meget. 🙂

  2. Haløj med jer 🙂 I går fik jeg endelig min nye 10 mbit internet forbindelse wiiiii har været offline siden jul 🙁 håber det går jer vel og al den slags

    skal hilse fra mor og søster…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading