Snöft

Nu har jeg sendt min dejlige mand og datter af sted til Danmark. Pas nu godt paa dem, jeg glæder mig allerede til at faa dem hjem igen…….

Og rigtig god fest til Trolle.

Vi tre herhjemme ser frem til en aktiv weekend. I dag skal vi være sammen med fætter Arnór Breki, maaske svömme og grille. I morgen er der aabent hus i börnehaven og söndag födselsdag hos fætteren, som fylder 1 aar. 🙂 Saa tiden skal nok gaa hurtigt.

Der er ved at være meget faa almindelige weekender tilbage her i vores Reykjavik liv. Meget mærkeligt at tænke paa. Vi skal pakke lejligheden sammen 6.juni og aflevere den den 7., saa det er jo lige om lidt. Og saa tager vi af sted til Kroatien i 14 dage 🙂 sol sol sol sol skin paa mig…..

Naah, nu maa jeg vist videre i programmet – eleverne har forladt mig for nu, saa jeg har ingen undskyldning mere.

knus fra græsenken i Reykjavík

 

- 2 kommentarer til Snöft

2 Replies to “Snöft”

  1. Manden og datteren har det fint – ville ønske jeg kunne vise lidt billeder, for lige nu drøner der unge mænd rundt i solen iklædt skrigende pink nylondragter og spiller ølkroket, teltet er slået op, weber grillen koger og musikken spiller. Men jeg glemte kamaraet – og ved nærmere eftertanke er det egentlig meget rart. Röskva sover sin faste middags lur og har klaret turen indtil nu i formidabel stil. Ingen gråd, 9 timers søvn i nat og lutter smil over at se nye, spændende omgivelser… Så alt godt hernede – hyg jer deroppe og nyd weekenden… Knus fra farmand manden

  2. Já, lífið í Danmörku er yndislegt þessa dagana og ég er handviss um að maðurinn þinn hefur það fínt;o)
    Við fíruðum líka upp í Webernum okkar og borðuðum úti og drukkum rauðvín með nágrönnum okkar….
    Danmörk…já takk!!

    Bestu kveðjur,
    Heiðrún

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *