Søndag i Reykjavík

Nu tager vi snart af sted til fætter Arnórs første fødselsdag. Han fyldte 1 år i går og skal fejres i dag. Den fine frue her i huset, har bagt marengstærter i dagens anledning og bølle bob et og to har dekoreret med bær. Vi har tænkt os at tage forbi biblioteket, aflevere bøger og måske kan ungerne afreagere lidt. 🙂

Prinserne (ikke så sofistikerede endda) slåsser, griner, leger og pjatter og har nu været i gang i 4 timer, så nu er det vist på tide at skifte lidt omgivelser. Det hele er vådt udenfor og blæser lidt, så jeg har ikke gidet ud.  Så dovn kan man være.

Jeg hører at Trolles fest var en succes og mere end det – lyder som en rigtig god dansk havefest med det hele 🙂 Nyd solen og den positive stemning. Vi sender knus herfra.

Og… videre med programmet – vi skal vist i tøj.

- 2 kommentarer til Søndag i Reykjavík

2 Replies to “Søndag i Reykjavík”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *