Gid jeg var 67…

…for så er jeg sikker på at jeg havde tid. Tid til at lave Steampunk kreationer. H.G. Well, Jules Verne, Mary Shelley og det viktorianske england har inspireret en bølge af designere til at lave ting der spænder over alt fra lamper, mus og keyboards til bærbare og biler. Og jeg ved jo godt at jeg som regel hopper i seng med enhver modebølge der breder sig på nettet, men denne her kobling af romantik, gamle dage og så ny teknologi har en æstetik og et design som jeg er helt vild med. Kan I huske den lampe vi havde hængende i Hostrups Have som lignede en motordel fra et rumskib? Den var lidt derhen af. Og N.Y.T. har også en længere artikel om fænomenet… Se bare her:

Art Donovan:

Steampunkworkshop:

Fra det her…


Til det her:

…og en USB mus:

…og så er der endda noget der ligner min fødselsdagsgave (Grado Labs Headset) fra da jeg blev 30:

Well, jeg er ikke 67 endnu. Det må vente.

- Ingen kommentarer til Gid jeg var 67…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading