Forår

Selv om nogle dage er mere latterlige end andre og at fruen i huset har rigeligt at se til, så er der trods alt forår her også. Ungerne hygger sig, så meget udenfor som muligt. Det er også ved at være lidt af en tradition at gå en tur ved 19 tiden, det er den nemmeste måde vi kan holde Røskva tilfreds og vågen, sådan at hun ikke kommer for tidligt i seng og ikke brokker sig konstant fordi hun ikke må sove :). Så tager Óliver cyklen og Máni enten cykel eller løbehjul, men han kan også lide at løbe. Han kan løbe, sådan at man slet ikke fatter at han kan blive ved. Nogle gange kommer der flere børn med på turen, men for det meste er det kun os 4 eller 5. Ellers er her nu et godt bjerg af kasser med vores ting. Vores lejlighed er ikke så hyggelig lige nu, tom og kasser. Mærkeligt som tiden går.

- 2 kommentarer til Forår

2 Replies to “Forår”

  1. Det er nogle meget søde billeder, både af Röskva og Mani og Oliver der laver ting sammen. Jeg lægger noget mere mærke til den slags, nu hvor vores egne to piger begynder at kunne mødes om titte-bøh lege og den slags… meget opmuntrende når de selv finder ud af det, for os trætte forældre der ellers ofte bliver afkrævet underholdning.

  2. dejligt at se de fine bilder af jeres søde børn,
    ha det godt til vi ses.
    mormor og morfar Als 6430 Nordborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading