1911 og 2007 mødes

Vi besøgte min farmor i dag. Der er over 95 års aldersforskel på hende og Røskva.

Min farmor klarer det godt, hun er kvik og dejlig at besøge. Altid glad. Hun er født 23.december 1911 og er her med barnebarnet Erla og oldebarnet Røskva fra 1.september 2007. Godt gået oldemor. 🙂 Kim var også glad for at besøge hende, fordi i løbet af besøget fortalte hun mig 10 gange, hvor heldig jeg er med Kim fordi han tager sig vores børn….. og hun ignorerer mig totalt når jeg forsøger at fortælle om en anden rollefordeling i dag end den gang…. 🙂

Og ellers har vi haft gang i en doven lørdag. Amma og afi hentede Óliver og inviterede ham med i sommerhus, Máni tog over til Ivan for at lege, Kim fik liggesår af sin lur på sofaen og fruen i huset ordende vasketøj og gik tur med datteren. Og nu er vi lige kommet hjem fra et restaurant besøg – moster inviterede. Máni fik lov at vælge restaurant så vi fik dejlig pizza.

og Røskva var lidt træt

Og så er der her et par billeder af Máni til gymnastik

- 1 kommentar til 1911 og 2007 mødes

One Reply to “1911 og 2007 mødes”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading