Lidt mor pause

Jep, når man føler at ens børn kunne finde på at skære et stykke af ens lår, koge det og æde det, hvis de var sultne, så er det på tide at føle lidt hvem man er uden børn, uden det store MOR malet over det hele. …. ok lidt overdrevet, men virkeligheden er sovs på trøjen og skoaftryk på nederdelen. At når jeg går på toilettet er der i hvert fald en lille person, der banker på og insisterer på at døren bliver åbnet (ja – det må da være børns hellige ret at være sammen med deres mor hver gang de har lyst. Hun skal ALTID være der, ellers bliver de ikke harmoniske individer og den store SAMVITTIGHED æder morens hjerne, så hun kan blive et tomt hylster der tjener), og døren bliver da også tit åbnet, sådan at moren samtidig med at hun tisser, kan give det mellemste barn nattøj på og tage lidt nullermænd i hjørnerne….. Og lave bækkenbundstræning, sådan at hun ikke kommer til at tisse i bukserne til børnenes gymnastik, hvor moren også skal være aktiv, hoppe og være deltagende. Jep, det ville da være totalt egoistisk af moren at tænke at hun bare kunne stjæle sig til lidt tid, bag en låst toiletdør. Bare lige tisse og sende sms i fred, eller noget….. For fred har hun ikke godt af. Men så kan de være at morens mor inviterer hende til en kvindekonference på hotel, hvor hun så får et døgn – uden dårlig samvittighed (føj da) – taler, spiser, danser og griner, med andre sjove, kloge kvinder. Hvor moren sidder til bords med selveste miljøministeren og fjoller. Dejligt. Måske vanedannende.

- 6 kommentarer til Lidt mor pause

6 Replies to “Lidt mor pause”

 1. Enn einu sinni Erla mín, farðu að taka fram minnisbókina.
  Þetta var skemmtileg helgi og maturinn er góður á Kaffi Krús á Selfossi.
  mamma

 2. Ha,ha, þetta er ansi góð lýsing og hljómar aðeins kunnuglega. Frábært að geta kúplað sig út úr klósettheimsóknunum og slappað af með mömmu sinni. Ef maður frábiður sér allan frið á klósettinu þá er líka hægt að flokka óhreina tauið (nú ef að karfan er bara fyrir framan mann:)

 3. Det er fint hvis det er vanedannede, nettopp fordi Erla kunne været minister uden vanskeligheder.
  En mor som Erla laver altid minst tre ting om gangen.
  Hurra for Erla, mödre som hende har som regel ingen grunn til å ha samvittighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading