Teatertur

Moster var så sød at invitere i teatret og jeg fik lov til at komme med. Et fantastisk stykke, flot, sjovt og en god historie. Dejligt at være med drengene i det gamle national teater. 🙂 Bagefter var vi hjemme hos moster og spise chokoladekage, som óliver havde bagt. Han havde nemlig fået lov til at overnatte fra lørdag til søndag. Kim holdt en skidegod fest ude i studiet lørdagaften og jeg var i byen for første gang siden 2006. (tror ikke engang det er løgn :)). Søster Inga passede de andre to unger herhjemme og det gik godt. Og det gik godt med at feste. Nåh, men tilbage til Ólivers kage og teaterturen. Her er lidt billeder fra dagen. Og det var så tredje gang drengene var i teatret i år. Heldige bananer.

- 2 kommentarer til Teatertur

2 Replies to “Teatertur”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading