Påsken begynder godt…

Selv om man om vinteren lever i mulm og isnende mørke heroppe på isterningen, så lysner dagene til gengæld med lysets hast når det vender. De islandske sommernætter med midnatssol og kølde øl i de varme kilder er uforlignelige. Vi er ikke helt nået dertil endnu, men de er på vej. Vi ikke har planlagt påsken overhovedet i år. Det er så første gang det er sket. Meget udansk. Ret islandsk. 10 dage, uden planer (okay, en enkelt barnedåb, men ellers). Og det går fantastisk. I dag tog vi en tur tilbage til det Erla opdagede var gamle barndomsminder. Svigerfar havde lejet et sommerhus i weekenden ude i nationalparken, hvor familien åbenbart også havde været en del, da Erla var lille. Hvilket jo er tegn på at manden i mange år har været ansat det samme sted, og når man ser på stillingen i dag i forhold til den gang, så ser det ud til at kunne betale sig 🙂 Kunne være jeg skulle lære lidt af det – i stedet for at skifte skole hvert eneste år…lidt trættende i længden. Der var høj sol, ungerne kælkede i poser, vi så folk is-fiske og nød en gåtur på søen mellem bjergene… Det eneste der manglede var lidt Rød Ålborg. Yeah right, som om det harske kommen befængte kølervæske nogensinde er noget man kunne mangle 😉

- 6 kommentarer til Påsken begynder godt…

6 Replies to “Påsken begynder godt…”

 1. Hej til jer allesammen, oppe i det høje/kolde nord.
  En hilsen fra os som bor i det hus som i nu har købt…..
  Håber i glæder jer. Vi har altid været glade for at bo her – ungerne ( vi har 3 ) har faktisk aldrig været syge, så vi tror på at det er et godt og sundt sted. Vi har aldrig været generet af allergi, øreproblemer osv….
  Vi har nu også købt hus, 31 år gammel parcelhus, så vi glæder os også til sommeren.
  Vi vil i den kommende tid kommunikere en del med jer, da vi også gerne vil være med til at jeres flytning bliver en dejlig oplevelse.
  Vi skal tale lidt om vinduerne, nogle specielle ting vi kan forberede i haven ( blomster ? ) osv.
  I nr. 24 bor Steen og Lone – de har tre store børn i teenagealderen. ( Jonas, Martin og Laura – barnepige ? )
  ” I baghaven ” bor Lone og Peter med deres 3 børn. Anton 8 år, Emma 6 år og Caroline på 2 år?
  I det røde pacelhus på hjørnet af Køvermarksvej bor en storfamile med fire børn. 2 drenge og 2 piger,der også er potientielle legekammerater. Huset skråt overfor, det røde med høj rejsning er også solgt, med indflytning af nye 1/7.
  Lidt om os. Håber at i kan bruge det. Skriv gerne retur – vi vender tilbage.
  Hilsen Pia og Hugo

 2. Kære Pia og Hugo.

  Tusind tak for jeres kommentar – den varmer her i vores påskeferie :). Sjovt at høre lidt om dem der bor i gaden og især dejligt at høre med alle de børn i området og at I har været glade for at bo i huset. Vi glæder os helt vildt og er sikre på at vi har valgt rigtigt. Jeres/vores hus gav os en rigtig god fornemmelse af varme, hygge og gode vibrationer. Vi har også tre børn. Máni den ældste skal begynde på Nordre skole i børnehaveklasse til august. Óliver skal i børnehave og Röskva i vuggestue eller dagpleje. Vi glæder os til at høre mere fra jer.

  med venlig hilsen, Erla og Kim.
  erlaorama [ at ] gmail.com
  kim [at] emtekaer.dk
  dansk net telefon til danske takster 46933060

 3. Godmorgen til jer!
  Så skal Máni måske gå i børnehaveklasse med David inde ved siden af. Der er to spor i BH. så måske. Anton nede bagved går i skole ude i Tved.
  Alle vores børn har gået på Nordre og vi har alle været glade for det. ( Cecilie 13 år, tre mere ) Den er måske ikke så køn men der er et godt klima dernede.
  Der har været en del uro omkring hvorvidt skolen skulle flyttes til en lokation ( Ny skole ) eller den skulle renoveres. Men endlig efter flere år er der tilsynende flertal i byrådet for renoveringen. Det kan i læse om på skolens hjemmeside, men den har i vel allerede fundet.
  Udover de børn som er nævnt i kvarteret, er der to par tvillinger på Röskvas alder og en 5 – 6 stykker mere på 3 til 7 år så de behøver ikke at mangle legekamarater. Iøvrigt er Lone nede bagved dagplejemor.

  Og så til slut for denne gang vil jeg lige sige at da vi overtager vores nye hus d. 1/6 kan i om alt går vel tage direkte her til når i kommer til Danmark d. 29/6. Hvis i kommer til Danmark så er i velkomme til at kikke forbi.

 4. Hej igen.

  Det er så skønt at høre om alle de børn i området. Vi er meget spændte på at høre, hvilken børnehave/vuggestue/dagplejemor Óliver og Röskva får, da vi håber på at få en forholdsvis nem logistik i hverdagene :).
  Det er i hvert fald super, at Máni skal på nordre skole. Hvis vi kommer til Danmark inden sommeren kan det være at vi siger ja tak og banker på :).
  Ha’ en god ferierest.

  mvh. Erla

 5. hæ flottar myndir og gaman að fylgjast með hvað þið hafið keypt af elskulegu fólki
  vonandi gengur allt vel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading