OMG.

Det er en meget spændende nutid for tiden. De grafiske landevindinger viser sig gladeligt i biografens mørke. Til efteråret kommer så åbenbart den auditive Photoshop. Det er for vildt. Og rent teknisk fatter jeg det ikke. Måske er det noget med at måle det sammenlagte frekvensrum i en optagelse og så holde det op imod et bibliotek af musikteoretiske formler og kendte akkorder, og så gætte på hvad der passer bedst og splitte ud efter det. Men det vil så også sige at efter efteråret 2008, så er det kun ved livekoncerter man kan være sikker på at folk rent faktisk er ekvilibrister på deres instrumenter – og enhver Computer Wiz kan nu tage Jimi Hendrix´ magi og skifte harmonier… Wow.

- 3 kommentarer til OMG.

3 Replies to “OMG.”

  1. He he.

    Jeg viste klippet til 2 musik studerende.
    De var ved at tabe øre, næse og mund.

    Så kan enhver jo blive musiker. Nu er det næsten det vigtigste at være studietekniker end musiker…

    Og det kommer til at beryde en masse for studierne. Studie tid bliver drastisk nedsat….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading