Lidt løst

Nu er min første arbejdsuge efter påsken snart slut. En 3 dages uge, hvilket er en god opvarmning. 🙂 Mit klasseværelse er blevet renoveret, dvs. gulvet er revet væk og støbt nyt, som nu tørrer – imens vi underviser og lærer derinde. Det er udfordrende :)…. men ok. luften bliver nok bedre efterhånden. Gulvmanden, mente at nu måtte luften være optimal. Tilpas fugtig og god, perfekt uden en fugtmaskine. Og han bad os om at have vinduerne lukkede, så meget vi kunne. Men ok. det er måske ikke sååå usundt og det er jo også kun mig og nogle elever, der bliver lidt støvede… og som vi siger, ingen problemer – kun udfordringer der kan løses, og evt. laves lidt sjov med…..

Ungerne sover og Kim er til møde i studio. Så skal han til arbejdsfest i morgen og lørdag skal vi i byen med Inga og Niclas mm. Jeg har ikke været i byen, sådan med øl og barnepige på siden august 2006, hvis jeg husker rigtigt. Lidt skræmmende. Men vi får se hvor vildt det bliver, i hvert fald bliver det rart at komme ud og kunne følges med Kim ud af døren efter klokken 21 om aftenen.

Og i weekenden skal drengene til fødselsdag på lørdag uden mor og far. Og søndag skal de i teatret. Med mors moster og mor og evt. flere.  Ja ligepludselig kommer der lidt weekendplaner også ude i fremtiden.

Jeg selv trives sådan set fint nok lige nu. Er faktisk glad for mit job. Glad for mine børn og mand. Er måske bare lidt flad efter en lang påskeferie 🙂 hæ hæ.

god nat til jer. Erla

- Ingen kommentarer til Lidt løst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading