Min svigerfars smukke land…

Det er måske nogen der tænker – indimellem os selv – at det må være træls at være fra to forskellige lande. Men jo mere jeg tænker over det, desto mere synes jeg det er en force. Og specielt med Danmark og Island, fordi de to lande kulturelt og sprogligt har så tætte bånd – og dog er sindelag, livsanskuelse og naturen i de to lande så vidt forskellig. Hver for sig kan man hurtigt blive træt af jantelovsramte, sofa-afstemmende godt-nok danskere med deres evindelige kalendere og brok over dsb og verjret. Og man kan blive træt af de evigt for-sent kommende, altid arbejdende, materialistiske og alvorlige islændinge. Men hvis man tager det bedste fra begge lande, så er det en ret perfekt cocktail…

I fredags var vi så islandske og kørte impulsivt ud i ødemarken fordi der endelig var vindstille, frost og høj sol. Og når vejret er sådan, så findes der meget få steder hvor det er ligeså lækkert at være. I den knastørre frostsol mellem de islandske fjelde…

- 3 kommentarer til Min svigerfars smukke land…

3 Replies to “Min svigerfars smukke land…”

  1. Ekkert smáflottar myndir. Þið eruð dugleg að grípa tækifærið. Myndabandið er skemmtilegt Kim, þú ert snilli. Þeir hafa greinilega skemmt sér vel Máni og Óliver og svo er dálítið súrrelistiskt að sjá Erlu með vagninn á þessum stað.

    tengdó

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading