Godt hjemme igen…

Så er vi tilbage i et land, der ikke har haft en værre vinter i 75 år. Det er dog alligevel skønt at se hvordan ungerne nyder gensynet. Máni og Óliver har ikke lavet andet end at flække af grin og lege sammen de sidste fire timer og de to rejseramte forældre nyder at høre om alle weekendens historier. Og selvom man da godt kan savne de 12 grader og skyfro himmel med sol i Danmark, så er det stadig rart at komme tilbage i den vante gænge. Det var superfedt at se vores venner i både Svendborg og København og vi har nydt turen. Når nu manden her engang får taget sig sammen kommer der måske lidt pics fra turen, og en Röskva der griner højt over gensynet med sin sjove største storebror….

Og nå ja, dette er også en lille test af Politikens nye Twingly service. Smart tænkt af de kære svenskere…

- Ingen kommentarer til Godt hjemme igen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading