Bolledag og andet godt

Ja nu har der jo været fastelavnsweekend i Danmark, hvor man spiser boller (eller i hvert fald synger om dem), klæder sig ud og slår katten af tønden. Her er det med en lidt anden form.

Mandag var der bolledag, hvor man spiser boller og da jeg var lille havde lavet sådan nogle pinde med papir på, som man brugte til at slå folk i numsen med og sige bolle bolle. Dette så jeg ikke i år. Men vi fik boller, fiskeboller til aftensmad hos moster og boller med chokolade og fløde til dessert. Dejligt. Og det skønne var, at samme dag kunne vi endelig hente ólivers fødselsdagsgaver fra Danmark så de blev åbnede. TUSIND TAK BEDSTEMOR, BEDSTEFAR OG ONKEL KRISTOFFER, ULLA OG TOMMY 🙂 Han var meget glad.

Máni fjoller

Tirsdag var der så sprænge dag, vhor man skal spise så meget saltkød og gule ærter at man eksploderer. Den del hoppede vi over. Og i dag er der så askedag. Drengene var udklædte i børnehaven. Máni var sørøver og Óliver var turtles. De blev malede, men Óliver var ikke helt med på konceptet og kunne ikke forstå hvorfor vi forsøgte at tale ham fra at blive malet i hovedet som en gris, når han nu var turtles. Det endte med et fint kompromis i form af en lyserød grisemaske til turtles. Da han kom hjem, havde han også skæg og sorte øjenbryn. 🙂  Da jeg var lille skulle man også sy “aske” poser og hænge på folk. I hvert fald går de lidt ældre børn stadig rundt og synger i butikker for slik.

I dag var jeg med Röskva til 5 måneders undersøgelsen. Hun er knap 8 kg. og 65 cm. Hun er fin og flot og tog sprøjten i stiv arm. Ingen grund til at hyle over det.

Ellers så er vi næsten helt forberedt til DK.  Vi har lavet mapper over alle husene, Kim har kigget tilstandsrapporter, jeg har lavet aftaler med alle ejendomsmæglere og printet kørevejledninger ud, så vi er godt forberedt. Det bliver meget spændende. Måske forelsker vi os i et hus…????

god aften, Erla

- 5 kommentarer til Bolledag og andet godt

5 Replies to “Bolledag og andet godt”

 1. Er ekki til mynd af Oliver i Turtles buning med skegg:) Thid erud sem sagt a leidinni ut til ad skoda hus? Thetta er agaetis donskukennsla ad lesa bloggid ykkar, en stundum skil eg ekki alveg allt….

 2. God rejse og good lcuk. Vi glæder os meget til at have Oliver (bedstefar ville allerede hente ham sidste fredag den 1. februar). Jeg glæder mig til at tage ham med på arbejde mandag. Börnene vil elske at have ham med i klassen.
  mamma

 3. Vonandi eruð þið í Danmörku núna.
  Hér er bandvitlaust veður, fólk er beðið um að halda sig inni og fleiri hundruð manns eru innilokuð í flugvélum á Keflavíkurflugvelli.
  Húsið hristist, búist er við snjóflóðum, rútur fjúka og maður verður hálfhræddur.
  Þetta þurfið þið ekki að fást við í Danmörku.

  Lykke til!

 4. Et pip fra Toronto! Er ankommet og har fået sovet. Håber det går godt i DK med forehavendet. Vi har været en søndagsrunde i tårnet og spist vietnamesisk. Hyggeligt at have flere dage med de små her. Jo da osse de store 🙂
  Giv et dyt på min sms. Jeres Islandske telefoner modtager vist ikke mine sendte. Kh Bfar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading