Tænkeboks

Jeg har været i tænkeboks de sidste nogle dage. Over hvad forbliver en hemmelighed, men i dag er nogle gamle tanker blevet vækket til live igen.

For det første læste jeg en artikel, hvor de skrev om en undersøgelse som viste at gifte mænd liver længere end single mænd, hvorimod gifte kvinder liver kortere end single kvinder. Tankevækkende. Og min positivt indstillede mand, sagde: fedt, så dør vi samtidig. Jeg selv tænkte, hvorfor mon det er sådan?

I aften har jeg så været til en fed inspirerende aften i mit parti. En kvindeaften. 5 superdygtige kvinder som foredragsholdere. Afslutningsvis vores formand og Islands udenrigsminister. De talte om at være med og have det sjovt med det. Hun sagde, at det at være udenrigsminister var nok det sjoveste job hun nogensinde havde haft. Og hun har endda også været borgmester. Sådan et sjovt job vil jeg også have :).

Og jeg følte at jeg havde genfundet en tabt del af mig selv. Hvor bliver jeg af? Er jeg gået i hi?.

Og sandsynligheden for en super aktiv politisk Erla på sydfyn indfinder sig ikke lige på min nethinde. Men aldrig sige aldrig. Og lige nu har jeg bare haft en super sjov aften, grinet en masse og er blevet inspireret af nogle super sjove og dygtige kvinder.

- 2 kommentarer til Tænkeboks

2 Replies to “Tænkeboks”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading