Kvinden med roen

hvad end det betyder….

Og alt imens min mand er mandig og eventyrlig og tager paa ture ( i gaar jeep i dag ski) sörger jeg for ungerne og har haft en dejlig mor weekend. I gaar var drengene lige i teater med afi og amma og om aftenen aftensmad hos moster, hvor Kim saa blev afleveret til. I dag er jeg taget til Akranes og lige nu er drengene ude og lege med amma, Röskva ligger og snakker og jeg …. ja.

Siden tirsdag har jeg mærket en indvendig ro, som jeg ikke kan en forklaring paa. Jeg er mere vandt til den rastlöse og saadan lidt urolige fölelse. Den var der ogsaa mandag, rigtig slem, saa jeg gik tidligt i seng. Men tirsdag vaagnede jeg op rolig. Jeg drikker spandevis af kaffe for at forsöge at fremkalde den velkendte “stres” fölelse, men det lykkes ikke. Interesant for mig at mærke. Og ja…. föles egentlig ganske godt. Jeg har prövet at forklare Kim, at jeg ikke har fölt saadan för (men jeg har en meget selektiv hukommelse)…. han vil dog mene at jeg har været rolig för… jeg spörger saa… jamen hvornaar???? 🙂

Paa lördag holder vi födselsdagsfest for Óliver. Han glæder sig. Vi snakkede om frugt forleden dag og han fortalte at han var meget glad for melon. Jeg spurgte om han ville have melon til sin födselsdag, hvor efter min sön – meget fornærmet sagde: NEJ – kage til min födselsdag. Det er godt at vide hvad man vil.

Naah, Röskva vil spise – det skal hun saa. Farvel saa længe.

- 3 kommentarer til Kvinden med roen

3 Replies to “Kvinden med roen”

  1. Dejligt at høre du har ro på Erla det hænger måske sammen med at der er mere ro når man har taget en beslutning og vælger at køre efter den.Jeg kan se at det bliver et ultra kort visit i DK og det er meget målrettet,så det bliver nok ikke nu jeg kan få glæden af at træffe jer,men er det muligt vil jeg gøre alt for at møde jer .Sig til hvis jeg kan hælpe med noget som helst !!!! Tusind knus Bedstemor HElla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *